Fotbolltransfers.com - Svenska och utländska klubbar rycker i Dalibor Savic
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Privat bild.

Svenska och utländska klubbar rycker i Dalibor Savic

Publicerad: 2017-09-07 15:15 Superettan

Brommapojkarnas U21-tränare Dalibor Savic, 38, drar till sig intresse - från klubbar i Superettan samt Italien och Norge.

Inför säsongen 2015 skrev Dalibor Savic på för IF Brommapojkarna och blev U19-tränare. I dag ansvarar han även för U21-laget.

38-åringen har imponerat stort i BP - som leder U19 Allsvenskan Norra överlägset, med tolv poäng ner till AIK på andra plats. Klubben slutade tvåa i U21 Allsvenskan Norra och spelar just nu slutspel.

Och med ett utgående kontrakt drar Dalibor Savic till sig intresse från andra klubbar. Fotbolltransfers.com kan avslöja att det finns intresse från Italien och Norge, och det handlar om en liknande roll som talangutvecklare.

– Jag är förvånad över att ni fått reda på det, jag är lite ställd faktiskt. Men det stämmer att det finns intresse från klubbar i Italien och Norge. Detta kan vara en möjlighet som bara dyker upp en gång så jag vill inte förstöra något, av den anledningen kan jag inte gå in på vilka klubbar det rör sig om. Vi får se vad som händer, säger Savic till FT.

Det finns även svenska klubbar som rycker i Savic, och det handlar om seniornivå.

– Ja, det är främst klubbar i Superettan som hört av sig här hemma. Det som är intressant med det är att det är seniornivå till skillnad från utlandet. Jag har inte bestämt mig. Jag kan lika gärna bli kvar i BP, säger han till Fotbolltransfers.com.

Dalibor Savic har en UEFA Pro-licens, vilket innebär att han är kvalificerad för uppdrag på högsta nivå. 

38-åringen har ett förflutet i klubbar som Syrianska FC och Djurgårdens IF.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus