Fotbolltransfers.com - Potter: "Kindberg vill vinna Allsvenskan och nå Champions League"
Foto: Tobias Nykänen/Bildbyrån

Potter: "Kindberg vill vinna Allsvenskan och nå Champions League"

Publicerad: 2017-09-06 20:52 Allsvenskan

Östersunds FK gör sig redo för Europa. Tränare Graham Potter uttalar sig om ordförande Daniel Kindbergs ambitioner.

Östersunds FK är i Europa League efter att ha slagit Galatasaray, Fola Esch och PAOK.

Nu väntar Athletic Bilbao, Hertha Berlin och Zorya. Tränare Graham Potter tar till orda, först och främst om ordförande Daniel Kindberg.

– Han är ambitiös. Han vill vinna Allsvenskan och nå Champions League. Det är slutmålet. För sex år sedan, när vi var i fjärdedivisionen, lät det där som att han behövde söka hjälp. Än i dag är målet det där. Det är vad vi strävar efter, säger Potter enligt Daily Mail och fortsätter:

– Vem vet vad som kan hända (i gruppspelet)? Vi ska fortsätta drömma. Självklart slår vi ur underläge i varje match, men du måste gå in med inställningen att du kan vinna. Tack vare finanserna, resurserna och profilen man får via Europa League är det här en chans för oss att påskynda utvecklingen.

Potter, som anslöt i december 2010, tänker inte på att flytta.

– Vi har ett riktigt spännande projekt här. Jag vill bara fortsätta utvecklas och göra bättre ifrån mig. Vem vet vart fotbollslivet tar dig? För sex år sedan hade jag verkligen inte planerat att vara här, men nu har vi en fantastisk möjlighet och det här är det bästa jag har gjort i mitt liv rent yrkesmässigt. Nu känns det som hemma, säger han enligt tidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus