Fotbolltransfers.com - Agenten: "Därför spelar inte Vinícius Júnior mer"
Foto:

Agenten: "Därför spelar inte Vinícius Júnior mer"

Publicerad: 2017-08-22 12:30 Världen

Vinícius Júniors agent Federico Pena försvarar sin klient och menar att hans tid kommer.

Flamengos jättetalang Vinícius Júnior, 17, köptes av Real Madrid för 45 miljoner euro, motsvarande 429 miljoner kronor. En övergång som blir permanent i samband med att ynglingen fyller 18 år. 

Brasilianska fans ställer sig frågande till varför han inte spelar mer regelbundet i Flamengo. Nu uttalar sig spelarens agent Federico Pena om situationen. 

– Det är inte normalt för en grabb på 16 eller 17 år att spela hela tiden i Brasilien. Alla de bästa spelarna startade sina karriärer mycket senare, säger han till Marca och fortsätter: 

– När han har spelat har det berott på att man inte haft äldre spelare på hans position men med pengarna Real Madrid betalade har klubben införskaffat två ersättare på hans position. 

Agenten menar att spelaren fallit offer för sin egen framgång. Han poängterar att Neymar inte spelade mer än sin klient för att han var bättre, utan för att Santos inte hade pengarna att värva etablerade spelare. 

– Real Madrid betalade inte 45 miljoner euro för vad han är idag, utan för vad han kommer vara i framtiden, tillägger han. 

Jättetalangen förväntas lånas ut till Flamengo i samband med att övergången blir permanent.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Damir Tuhcic
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus