Fotbolltransfers.com - Kritisk mot Lukaku: "Bäst att United värvar Ibrahimovic"
Foto: Andrew Boyers/Bildbyrån

Kritisk mot Lukaku: "Bäst att United värvar Ibrahimovic"

Publicerad: 2017-08-19 21:52 England

Alan Pardew är inte imponerad av Manchester Uniteds stjärnvärvning Romelu Lukaku och hoppas att Zlatan Ibrahimovic återvänder.

Manchester United har vunnit med 4-0 i de två inledande omgångarna i Premier League.

Romelu Lukaku, 24, har gjort tre mål. Men Alan Pardew, tidigare manager i Newcastle och Crystal Palace, vill dock se mer av belgaren.

– Enligt mig måste Lukaku bli bättre i Man United när de återerövrar bollen. Hans rörelsemönster var inte tillräckligt bra i dag vad gäller att möta bollen, gå i djupet och agera snabbare. Han måste få lite mer av det, då hade han fått fler bollar att jobba med. Det fanns tillfällen i matchen då Manchester United återerövrade bollen och han var statisk, eller gömd bakom mittbacken. Han måste tänka lite snabbare. När lägena väl kommer så missar uppenbarligen inte den här killen, han är verkligen en bra avslutare, säger han till Sky Sports.

Pardew hoppas nu att United värvar tillbaka Zlatan Ibrahimovic, 35.

– Jag tror att en av de bästa sakerna som kan hända för honom i Man United är att de värvar tillbaka Zlatan. Jag tror att han kan lära sig så mycket, att se en annan spelare göra det på träning, att förstå det på nära håll vore en fantastisk upplärning för honom. Jag tycker att det vore ett bra drag för Man United, att värva Zlatan, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus