Fotbolltransfers.com - Matic: "Manchester United definitivt den största klubben jag spelat för"
Foto: Jason Cairnduff/Bildbyrån

Matic: "Manchester United definitivt den största klubben jag spelat för"

Publicerad: 2017-08-19 20:12 England

Han har flyttat från Chelsea till Manchester United. Nemanja Matic hymlar inte om att han anser den sistnämnda klubben vara störst.

Nemanja Matic lämnade Chelsea för Manchester United den här sommaren och återförenades med José Mourinho.

Tidigare i dag fick den serbiske mittfältaren frågan om vilken den största klubben han representerat är. Svaret blev United.

– Definitivt. Alla vet vad Manchester United handlar om. När man säger det namnet är det annorlunda. Chelsea är en storklubb, Benfica den största i Portugal, men Manchester är Manchester, säger Matic till Sky Sports och fortsätter:

– Redan från dag ett kände jag att folket inom klubben hjälper dig med det du behöver och att supportrarna är väldigt viktiga. Efter varje träning väntar de utanför för att ta bilder eller få autografer. Det finns kanske två eller tre klubbar som United, men detta är utan tvekan en av världens största.

Under dagen uttalade sig även tränare José Mourinho om Anthony Martial, fransmannen som ryktas bort.

– Jag tror på honom. Jag letade inte efter renodlade yttrar på marknaden, för jag har redan sådana. Snarare var jag på jakt efte ren ytterback. Som en renodlad offensiv spelare är Martial duktig. Han kommer att ha en bättre säsong än förra, säger Mourinho enligt goal.com.

United slog Swansea med 4-0 på bortaplan i dag. Martial gjorde det sista målet.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus