Fotbolltransfers.com - Milan, Napoli och West Ham fick nobben av Keita Baldé Diao
Foto: Bildbyrån

Milan, Napoli och West Ham fick nobben av Keita Baldé Diao

Publicerad: 2017-08-19 19:52 Italien

Lazios president Claudio Lotito berättar i dag att Keita Baldé Diao gett Milan, Napoli och West Ham kalla handen denna sommar.

Keita Baldé Diao, 22, är en eftertraktad man som kan lämna Lazio den här sommaren.

Den senegalesiske ytteranfallaren har placerats i flera klubbar. Nu uttalar sig Lazios president Claudio Lotito.

– Först och främst är det inte sant att vi inte har erbjudit honom ett nytt avtal. Vi träffade hans agent två gånger. Keitas bror var också närvarande. Vi erbjöd honom lika hög lön som Miroslav Klose hade, och ingen har tjänat mer än Klose under min sejour. Svaret vi fick? Att killen vill lämna Lazio, säger Lotito till Gazzetta dello Sport och fortsätter:

– Det fanns tre konkreta bud. Jag kan bevisa samtliga via dokumentation. Milan erbjöd 35 miljoner euro, West Ham 32 och Napoli 30. Keita och hans agent svarade att de inte är intresserade av en flytt till någon av klubbarna. De ville bara till Juventus. Spelaren själv bekräftade det för mig när försäsongen drog igång.

Men Juventus bud var för lågt, menar Lotito.

– Juventus anser att 15 miljoner euro är ett rimligt bud, men jag kan inte sälja en spelare för hälften av den lägsta summan vi erbjudits. Jag har fått ett bud värt 30 miljoner euro. Varför skulle jag sälja honom för hälften? Och ni menar att jag kan förlora honom gratis om jag inte accepterar ett bud, eftersom hans kontrakt löper ut? Det skulle jag kalla för utpressning. I praktiken är det ett brott.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus