Fotbolltransfers.com - Barcelonas sportchef om transfermarknaden - och Coutinho och Dembélé
Foto: Carl Recine/Bildbyrån

Barcelonas sportchef om transfermarknaden - och Coutinho och Dembélé

Publicerad: 2017-08-17 21:36 Spanien

Philippe Coutinho och Ousmane Dembélé är fortsatt högst upp på önskelistan. Nu talar Barcelonas sportchef ut.

Liverpool och Borussia Dortmund har under dagen förnekat att Philippe Coutinho respektive Ousmane Dembélé är nära Barcelona.

Det efter att Barças general manager Pep Segura hävdat att duon är på väg att skriva på.

Den spanska storklubbens sportchef Robert Fernandez talar nu ut om Coutinho och Dembélé.

– Det är inte bara Barça, utan alla lag som letar efter spelare av toppkvalité involverar sig i en väldigt svår situation på marknaden. Varför? För marknaden är där klubbar som oss vill värva toppspelare. Det finns inga utköpsklausuler, så det gör saker svårare. Ja, vi förhandlar med klubbar för att värva flera spelare, men med vetskapen av svårigheterna. Vi behöver arbeta in i en gynnsam situation och förhoppningsvis slutföra dessa affärer så fort som möjligt, säger han enligt ESPN.

– Dembélé och Coutinho är två viktiga spelare som vi verkligen gillar och gjort en lång tid. De har vad som krävs, rätt ålder och kan anpassa sig till vår fotboll. De vore bra att ha här. Det är sanningen. Med respekt för Liverpool och Dortmund, när det finns förhandlingar krävs tid, man behöver arbeta in i en gynnsam situation för spelare och oss själva. Vi har fortfarande dagar framför oss. Men det är klubbarna som kommer ha sista ordet om vi ska uppnå de två värvningarna, fortsätter sportchefen.

Barcelona kan även sälja av spelare innan fönstret stänger 31 augusti.

– Vi jobbar på möjligheten att spelare kan lämna. Utan tvekan kommer några spelare lämna, men andra kommer också komma in, säger han.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus