Fotbolltransfers.com - Vajebah Sakor öppnar för fortsättning i IFK Göteborg
Foto: Michael Erichsen/Bildbyrån

Vajebah Sakor öppnar för fortsättning i IFK Göteborg

Publicerad: 2017-08-12 15:22 Allsvenskan

Juventus mittfältare Vajebah Sakor utesluter inte att stanna i IFK Göteborg bortom den här säsongen.

Den norske mittfältaren Vajebah Sakor, 21, lämnade Juventus för IFK Göteborg tidigare i sommar. Han lånades ut för att få speltid.

– Det är inte lätt att slå sig fram i en klubb som Juventus. Det finns så många spelare och samtliga vill ha speltid. Men det har varit en fantastisk tid för mig i klubben, en tid som jag inte ångrar. Klubben är grymma på att utveckla spelare och jag är tacksam över utbildningen jag har fått, jag ångrar inte min tid där, säger han till fotbolldirekt.se.

Sakor har hittills haft en bra sejour i den allsvenska klubben.

– Min första tid i Göteborg har varit väldigt bra än så länge. Allting runt klubben är väldigt professionellt skött och spelarna är inbjudande. Jag trivs jättebra här, säger han till fotbolldirekt.se.

21-åringen utesluter inte att stanna i Blåvitt bortom låneavtalet.

– Det är ett nöje att vara här och jag skulle inte ha några problem med att stanna. Men jag tar det vecka för vecka och tittar inte så långt fram i tiden nu. För mig skulle det inte vara ett stort steg ner från Juventus. Jag behöver speltid och om jag kan få det här så är jag öppen för att stanna, säger Sakor till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus