Fotbolltransfers.com - Niklas Busch Thor osäker på framtiden
Foto: Bildbyrån

Niklas Busch Thor osäker på framtiden

Publicerad: 2017-08-12 12:25 Allsvenskan

IK Sirius vill förlänga med lagkaptenen Niklas Busch Thor. Men mittfältaren tvekar på grund av sin familjesituation.

Niklas Busch Thor, 31, sitter på ett utgående kontrakt med allsvenska IK Sirius.

Det är dock oklart om mittfältaren förlänger sitt kontrakt, då han är gift med Kristdemokraternas partiledare Ebba Busch Thor och det faktum att det är val nästa år.

– Fotboll är det roligaste jag vet och jag har hållit på med det hela livet, men det är andra aspekter också. Sirius har erbjudit mig ett kontrakt, så det finns. Sedan är det mer att man ska hitta former och så, det handlar inte om pengar. Det är ingen hemlighet att jag har en speciell situation hemma, säger Busch Thor till UNT.

– Självklart ska jag försöka få ihop det, men det är tufft med två små barn och en fru som jobbar mycket. Jag vill se till att alla parter är nöjda och det gäller även Sirius, jag måste kunna lova att jag kan fortsätta att vara bra och vilja utvecklas. Det är det absolut viktigaste, fortsätter lagkaptenen.

Det är inte uteslutet att Niklas Busch Thor till och med lägger skorna på hyllan efter säsongen.

– Jag har inte bestämt mig för något än. Jag känner att jag vill göra en bra säsong och fokusera på det. Jag tycker att jag har gjort det bra hittills, framför allt i våras. Just nu vill jag hitta formen igen och börjar man tänka för mycket på vad som händer framöver så kan man lätt tappa fokus, säger han till UNT.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus