Fotbolltransfers.com - Spalletti irriterad på Kondogbia - bekräftar att Murillo lämnar
Foto: Bildbyrån

Spalletti irriterad på Kondogbia - bekräftar att Murillo lämnar

Publicerad: 2017-08-11 22:43 Italien

Inters tränare Luciano Spalletti är inte nöjd med Geoffrey Kondogbias beteende. Både han och Jeison Murillo är på väg till Valencia.

Geoffrey Kondogbia dök inte upp på träningen på fredagen. Något som skapat irritation i Inter.

– Överraskad eller bitter på Kondogbia? Han hade den här idén om att byta (lag), det kom från ingenstans och jag försökte övertyga honom (att stanna), men någon annan har förmodligen lovat honom vissa saker. De måste låta oss också veta. Vi betalade inte två lire för honom, säger tränaren Luciano Spalletti enligt Football Italia.

– Om det finns ett lag som vill ha honom då kan vi prata. Om han inte vill lämna vill vi självklart behålla honom, fortsätter han.

Spalletti bekräftar samtidigt att mittbacken Jeison Murillo vill lämna. Valencia i sin tur medger att colombianen och Kondogbia är på ingång.

– Med Murillo är vi väldigt nära att nå en överenskommelse, men till dess att han skrivit på säger jag inget, säger sportchefen Mateu Alemany enligt Football Italia.

– Kondogbia är lite längre bort och vi måste vänta lite till. Han är en spelare som kostar mycket pengar och han är viktig, fortsätter han.

Slutligen meddelar agenten till Inters anfallare Gabriel Barbosa att en flytt till Sporting Lissabon är på tapeten.

– Vi får se om vi kan slutföra affären (lån), säger Wagner Ribeiro till Record.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus