Fotbolltransfers.com - Officiellt: Niclas Eliasson klar för Bristol City
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Officiellt: Niclas Eliasson klar för Bristol City

Publicerad: 2017-08-08 23:28 Allsvenskan

IFK Norrköpings yttermittfältare Niclas Eliasson har nu slutfört sin övergång till Bristol City.

Niclas Eliasson, 21, lämnar IFK Norrköping. I dag signerade han ett treårskontrakt med Bristol City.

– Jag har haft en helt fantastisk tid i IFK och jag har fått väldigt många väldigt positiva minnen från klubben, staden och alla supportrar. Jag har känt mig väldigt välkomnad sedan första dagen jag kom hit. Det har varit oerhört kul att få tillhöra den här fantastiska klubben och jag kommer följa IFK Norrköping väldigt noga framöver. Jag skulle bara vilja säga ett stort tack till alla för den här fantastiska tiden och önska ett stort lycka till, säger Eliasson till Norrköpings officiella hemsida.

IFK Norrköpings ordförande Peter Hunt kommenterar affären:

– Vi fick ett erbjudande som var svårt att tacka nej till, samtidigt som vi måste väga in helheten och se till Niclas önskemål. Det är en bra affär för IFK Norrköping och vi är alltid måna om spelarnas utveckling, får vi rimlig ersättning vill vi inte stå i vägen för någon som kan ta avstamp ut i en utländsk proffsklubb.

Enligt SportExpressen landar prislappen på omkring 20 miljoner kronor.

– Vi är självklart mycket glada över att få skriva det här kontraktet och kunna glädjas tillsammans. Niclas har haft en magisk utveckling under våren. Det har varit ett rätt stort intresse för honom och han har gjort bra val och haft bra tränare, säger Eliassons agent Nima Modyr till tidningen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus