Fotbolltransfers.com - Neymar: "Jag har aldrig motiverats av pengar"
Foto: Bildbyrån

Neymar: "Jag har aldrig motiverats av pengar"

Publicerad: 2017-08-04 14:35 Övriga Europa

I samband med dagens presskonferens berättar Neymar, 25, om sin övergång till Paris Saint-Germain.

I går kväll blev övergången officiell. Paris Saint-Germain meddelade att Neymar värvats från Barcelona.

Världsstjärnans utköpsklausul på 2,1 miljarder kronor aktiverades. I dag har anfallaren presenterats för media via en presskonferens.

Neymar slår ifrån sig anklagelserna om att hans val baseras enbart på ekonomi.

– Vad jag säger till dessa personer är att de inte vet någonting om mitt privatliv, jag har aldrig motiverats av pengar, säger han på presskonferensen och fortsätter:

– Om jag följde pengarna hade jag varit någon annanstans, i andra klubbar i andra länder. Jag är verkligen ledsen för att folk fortfarande tänker på det sättet och jag är glad över att PSG tror på mig.

Neymar ser mycket framemot att komma igång med sin nya klubb.

– Jag kan inte riktigt beskriva vad jag känner i mitt hjärta just nu. Jag kan inte bärga mig till att få komma ut på träningsplanen och ge allt för min nya klubb, säger han och fortsätter:

– Jag vill ha en större utmaning, mitt hjärta har visat mig att det här är rätt väg att gå. Det är därför jag är här, för att ge mitt bästa för att hjälpa vårt lag och den här klubben att vinna titlar.

Den tidigare lagkamraten Gerard Piqué la nyligen ut en bild på Instagram och förklarade att Neymar stannar i Barça. Nu berättar anfallaren om det hela.

– Vi lunchade ihop och han la upp bilden. Vi hade bara kul. Jag sa åt honom att inte göra det, för jag hade inte tagit mitt beslut än. Jag hade mycket tankar i huvudet just då, men jag respekterar att han gjorde det. Han är en av mina närmsta vänner inom fotbollsvärlden, säger Neymar på presskonferensen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus