Fotbolltransfers.com - Officiellt: Johan Wiland klar för Hammarby
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Johan Wiland klar för Hammarby

Publicerad: 2017-07-28 11:04 Allsvenskan

Målvakten Johan Wiland lämnar Malmö FF för seriekonkurrenten Hammarby IF.

Hammarby IF meddelar på sin officiella hemsida att Johan Wiland, 36, är klar för klubben.

Målvakten köps loss från svenska mästarna Malmö FF.

– Vi är överens med Johan om ett avtal som sträcker sig över två och ett halvt år, och vi är väldigt glada över att få en av Sveriges bästa målvakter till Hammarby, säger sportchefen Jesper Jansson till hemsidan och fortsätter:

– Johan gjorde toppresultat på fystesterna han genomgick innan han skrev på kontraktet, och det är en spelare som verkligen är motiverad att spela för Hammarby. Förutom sitt högkvalitativa målvaktsspel besitter han en oerhört stor rutin som vi kommer få stor nytta av, liksom hans vinnarmentalitet. Han har tagit ligaguld med samtliga klubbar han spelat i under sin seniorkarriär.

Wiland ser framemot att ansluta till Hammarby.

– Det är alltid smickrande när klubbar visar intresse för en, och jag blev glad när jag fick höra att Hammarby var intresserade. Det är en klubb som jag bara har hört bra saker om, och Hammarby har en trogen publik som alltid vill lagets bästa. Att själv få spela i klubben, och få vara med och kanske kunna bidra till att Hammarby framöver blir med och slåss högre upp i tabellen, känns väldigt inspirerande, säger han till hemsidan.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus