Fotbolltransfers.com - Tre svenska talanger testas av spanska Kelme CF
Foto: Bildbyrån

Tre svenska talanger testas av spanska Kelme CF

Publicerad: 2017-07-26 03:15 Övriga Sverige

De tre svenska talangerna Emil Ayata, Alper Demirol och Kevin Dennerby provtränar med Kelme CF. "Det är en av de bättre akademierna i Spanien", säger agenten Kim Eriksson till Fotbolltransfers.com.

Kelme FC har inget seniorlag utan fokuserar enbart på talangutveckling. Klubben har endast lag i ungdomsserierna men har ett nära samarbete med La Liga-klubben Villarreal.

Bayern Münchens mittfältsstjärna Thiago Alcantara är ett exempel på spelare med ett förflutet i Kelme.

Nu kan Fotbolltransfers.com berätta att de tre svenska talangerna Emil Ayata, Alper Demirol och Kevin Dennerby visar upp sig för den spanska klubben.

– Det är en av de bättre akademierna i Spanien, bortsett från de största klubbarna, och som producerar många talanger. Kelme fokuserar främst på spanska spelare men har även en del utländska spelare, säger agenten Kim Eriksson till Fotbolltransfers.com och fortsätter: 

– Alla tre åkte till Spanien igår. Emil och Kevin kommer att vara där i åtta dagar, medan Alper åker hem på söndag kväll och är där i sex dagar. De gjorde sin första träning i går och sedan har de även en uppvisningsmatch. För vår del är det kanske inte för att få ett kontrakt utan att få känna av nivån, att se var dem själva ligger. Vad som händer i framtiden det kan man inte säga något om nu.

Emil Ayata är född 2001 och tillhör Järfälla FC. Alper Demirol är född 2002 och tillhör IF Brommapojkarna, medan Kevin Dennerby är född 2001 och spelar för Vasalunds IF.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus