Fotbolltransfers.com - Officiellt: Sauli Väisänen klar för SPAL
Foto: Andreas L Eriksson/Bildbyrån

Officiellt: Sauli Väisänen klar för SPAL

Publicerad: 2017-07-20 17:15 Allsvenskan

AIK bekräftar nu att finske landslagsbacken Sauli Väisänen lämnar för SPAL.

Precis som Fotbolltransfers.com tidigare kunnat avslöja lämnar Sauli Väisänen för SPAL.

AIK bekräftar övergången på sin officiella hemsida.

– AIK Fotboll känner stolthet över den karriär som Sauli har utvecklat. Under tiden i AIK har han blivit A-landslagsspelare för Finland och nu också Serie A-spelare och det är ett fantastiskt betyg till den verksamhet som vi bedriver. Sauli är ett tydligt föredöme i sitt sätt att arbeta för att utvecklas och vi önskar honom all lycka i Italien och välkommen åter i framtiden, säger sportchefen Björn Wesström till hemsidan.

Den finske landslagsbacken ser framemot sitt äventyr i Italien och Serie A. Och tackar för sin tid i AIK.

– Jag vill tacka varje spelare och ledare samt hela AIK-familjen som tog emot mig med otroligt kärlek när jag kom. Jag vill också säga ett stort tack till en av mina viktigaste vänner, Ville Lyytikäinen, som tyvärr lämnade oss i december 2016. Han tillsammans med AIK Fotboll gjorde mina drömmar att spela utomlands till verklighet, säger Väisänen till hemsidan och fortsätter: 

– Jag kan bara tacka Gud för att han styrde mig hit. Jag har en oerhörd respekt gentemot AIK-supportrarna som har gett mig så mycket kärlek och har stått med oss i både med- och motgång. Jag har alltid lämnat allt på planen och försökt att göra mitt bästa och förhoppningsvis har min kärlek mot den här klubben visat sig i mitt beteende både på och utanför planen. Stort tack.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus