Fotbolltransfers.com - Tottenham, Chelsea och Bayern spanade in Bangura
Foto: Bildbyrån

Tottenham, Chelsea och Bayern spanade in Bangura

Publicerad: 2011-04-05 10:04 Allsvenskan

AIK inledde Allsvenskan med ett derby mot Djurgården. En mållös match där representanter från Chelsea, Tottenham och Bayern München spanade in Mohamed Bangura.

Det blev ingen flytt för Mohamed Bangura i vinter. Men intresset för den sylvasse anfallaren kvarstår. När AIK premiärspelade i Allsvenskan fanns tre europeiska storklubbar på plats för att studera 21-åringen, uppger SPORT-Expressen.

Tottenham hade scouten Alan Randall på plats och klubben ska enligt uppgift följa Bangura under Allsvenskan.

– Jag vet att det är klubbar som är här och tittar på mig, men jag visste inte om att de var här. Det är en mycket bra klubb i England som gör det väldigt bra just i år, säger Mohamed Bangura till Expressen.

Bayern München representerades av svensken Björn Andersson.

– Det finns en del svenska talanger som är intressanta och det gäller att hålla sig uppdaterad och informerad, säger Andersson.

Men att Bangura skulle kunna slå sig in i Bayerns lag är föga troligt.

– Du får ha med i beräkningen att det konkurrerar med tyska landslagsmän och ingen talang i allsvenskan skulle ju ta en plats i Bayern Münchens A-lag som det är nu, säger Andersson.

Även Chelsea hade scouter på plats på Råsunda. Men Bangura låter meddela att han inte störs av spekulationerna och intresset. Han kan helt enkelt hantera det.

Fotbolltransfers.com värderar Mohamed Bangura till 25 miljoner kronor.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com