Fotbolltransfers.com - Degerfors besked: "Vi släpper inte Sebastian Ohlsson"
Foto: Carl Sandin/Bildbyrån

Degerfors besked: "Vi släpper inte Sebastian Ohlsson"

Publicerad: 2017-07-05 12:40 Superettan

Brommapojkarna jagar Sebastian Ohlsson. Men Degerfors vill inte sälja och riskerar att tappa mittfältaren som bosman.

Fotbolltransfers.com kunde i går avslöja att IF Brommapojkarna lagt bud på Sebastian Ohlsson, 24, och inväntar svar från Degerfors IF.

Mittfältaren sitter på ett utgående kontrakt och BP är angelägna om att värva honom, även om det innebär att man får vänta till efter säsongen.

Nu förklarar Degerfors för Värmlands Folkblad att Ohlsson inte är till salu i sommar.

– Jag vet att det finns intresse från andra klubbar – men vi tänker inte släppa honom i sommar. I alla fall så länge inte vi får extremt bra betalt, om någon erbjuder 100 miljoner kanske vi accepterar, säger sportchefen Patrik Werner till Värmlands Folkblad och fortsätter:

– Han är en av våra bättre spelare och han kommer att spela klart säsongen här. Vi befinner oss i ett intressant läge i serien dessutom. Det hade kanske varit skillnad om vi inte haft någon chans men varför skulle vi ge upp säsongen nu? Jag vet att vi inte kommer att få så mycket betalt att det är värt det.

Degerfors har inte heller gett upp hoppet om att förlänga med den ex-allsvenske mittfältaren.

– Vi håller på att prata om en förlängning av hans kontrakt. Men han är fri att prata med andra också så vi får väl se vad som händer framöver, säger Werner till Värmlands Folkblad.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus