Fotbolltransfers.com - Kristoffer Olsson: "Folk hade kanske lite för höga förväntningar"
Foto: Bildbyrån

Kristoffer Olsson: "Folk hade kanske lite för höga förväntningar"

Publicerad: 2017-06-08 10:28 Allsvenskan

U21-landslagsmittfältaren Kristoffer Olsson besvarar kritiken efter en trög start i allsvenska storklubben AIK.

AIK värvade Kristoffer Olsson inför säsongen. Det tidigare Arsenal-proffset har kommit igång på slutet efter en dålig start i Allsvenskan.

– Jag vet när jag varit dålig och när jag har varit bra. Defensivt tycker jag att det gick bra, men det var väl offensivt som jag tappade lite mycket boll. Sen blev jag utlämnad i vissa situationer också, där jag är van att ha någon bredvid. Men det är skönt att det gick rätt väg och det har blivit bättre för varje match, säger han och berättar att hans nya roll passar honom bättre, säger Olsson till fotbolldirekt.se.

– Det var tufft i början. Jag kom inte upp i nivå, lite ny position och sådär. Men de sista fyra-fem matcherna, när jag spelat lite högre upp till vänster, så har det känts bra. Jag har kommit in i det där, vilket har varit skönt, fortsätter mittfältaren.

Olsson var en upphausad storvärvning inför säsongen. Något han känt av i efterhand.

– Det var väl ingenting jag tänkte på egentligen, utan det är något jag fattat nu senare. Folk hade kanske lite för höga förväntningar. Men det köper ja, det är inget med det, jag vet vad jag kan och folk har sett vad jag kan och det är därför de har förväntningar, säger Olsson till fotbolldirekt.se.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda