Fotbolltransfers.com - Nabil Bahoui: "Sverige är för mig alltid aktuellt"
Foto: Bildbyrån

Nabil Bahoui: "Sverige är för mig alltid aktuellt"

Publicerad: 2017-05-19 16:24 Utlandsproffs

Hamburgs svenske yttermittfältare Nabil Bahoui är i fryxboxen. Nu talar han ut om framtiden och öppnar för Allsvenskan.

I en intervju med SvenskaFans.com berättar Nabil Bahoui om den tuffa situationen han hamnat i.

Nyligen meddelade Hamburger SV att svensken tillsammans med några andra spelare stängs av under säsongsavslutningen.

– Jag tror att det kom som en chock för alla, för det var ingen som visste om det. Klart de tycker det är tråkigt för lagsammanhållningen, men det finns inte mycket för mig att göra. Vi får hoppas att han tycker det var värt det i slutändan, säger Bahoui till SvenskaFans.com.

Den svenske yttermittfältaren berättar att det fanns stort intresse för honom i januari.

– I Sverige var det från AIK och Malmö FF. Bland de utländska klubbarna var det bland annat Palermo och Crotone från Italien och Sporting Gijon från Spanien. Jag hade även ett låneerbjudande från Würzburger Kickers i tyska andraligan som jag ville acceptera, men Hamburg sa nej. Då fick jag känslan av att Hamburg ville satsa på mig och tänkte att det är bättre att stanna och hoppas på att få chansen. Men nu sitter vi här, och jag är fortfarande i samma sits som då, säger han till SvenskaFans.com.

Nabil Bahoui förklarar att han kan tänka sig att stanna i Hamburg nästa säsong, om situationen förändras. Han utesluter dock inte en flytt hem till Allsvenskan.

– Sverige är för mig alltid aktuellt. Jag har alltid sagt att det finns en klubb som står mig nära, och det är de medvetna om. Det enda jag behöver är att få spela, sedan kommer allt annat av sig själv. Då kommer det förmodligen börja snackas landslag och att andra klubbar visar intresse. Det viktigaste är att jag hamnar rätt, där någon tror på mig och där jag får en ärlig chans. Till dess sitter vi här, tar en kaffe och njuter, säger han till SvenskaFans.com.

Läs hela intervjun HÄR.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus