Fotbolltransfers.com - Niclas Eliasson gör succé i Norrköping: "Fick inte ut allting i AIK"
Foto: Petter Arvidson/Bildbyrån

Niclas Eliasson gör succé i Norrköping: "Fick inte ut allting i AIK"

Publicerad: 2017-05-19 10:45 Allsvenskan

Fotbollslivet leker för Niclas Eliasson. I IFK Norrköping har yttermittfältaren fått den kontinuitet han behövt - och poängen trillar in.

Han fick sitt genombrott i Falkenbergs FF säsongen 2013. Därefter jagades Niclas Eliasson av flera allsvenska och utländska klubbar.

AIK vann dragkampen. Men den numera 21-åringen slog aldrig igenom i Solnaklubben.

Istället blev det en utlåning till IFK Norrköping i somras. Därefter köptes han loss från AIK. Nu levererar Eliasson på löpande band och leder assistligan i Allsvenskan.

– Lagkamraterna tog väldigt bra hand om mig redan när jag kom på lån. Sen trivs jag fantastiskt bra i Norrköping, det är en jättefin stad. Dessutom har vi har många sköna personligheter i laget och en väldigt bra lagsammanhållning, säger Eliasson till fotbolldirekt.se.

Eliasson försöker förklara varför han inte lyckades i AIK men gjort det i Norrköping.

– Jag fick inte riktigt ut allting i AIK. Det handlar mycket om kontinuitet, att få spela många matcher på rad. Nu känner jag verkligen att jag får göra min grej och spela mitt spel. Jag har kunnat missa några passningar och göra en sämre match men ändå fått fortsätta spela, säger han till fotbolldirekt.se.

Den tekniske yttermittfältaren är nu aktuell för sommarens U21-EM.

– Visst har jag fått lite frågor om det. Jag hoppas självklart på en plats, det har känts bra under våren. Men det gäller att fortsätta prestera här och sen får jag hoppas på det bästa. Just nu har jag bara fokus på laget, säger Eliasson till fotbolldirekt.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus