Fotbolltransfers.com - Hammarby bekräftar intresse för Joel Qwiberg: "En spännande spelare"
Foto: Pelle Börjesson/Bildbyrån

Hammarby bekräftar intresse för Joel Qwiberg: "En spännande spelare"

Publicerad: 2017-05-17 13:50 Allsvenskan

Fotbolltransfers.com kunde i går avslöja allsvenskt intresse för Joel Qwiberg. Nu bekräftar Hammarby att man tittar på vänsterbacken.

Joel Qwiberg, 24, sitter på ett utgående kontrakt med IF Brommapojkarna och är het på transfermarknaden.

I går kunde Fotbolltransfers.com berätta att Hammarby IFIFK NorrköpingIFK Göteborg och Östersunds FK följer vänsterbacken.

Nu bekräftar Hammarbys chefsscout Mikael Hjelmberg att Qwiberg är en spelare man håller koll på.

– Vi tittar på en rad spelare och det är klart att spelare som finns i Stockholmsklubbarna har vi av förklarliga skäl väldigt bra koll på. Vi följer Superettan väldigt noga, men även division 1-serierna, säger han till Fotbolltransfers.com.

Är det aktuellt att värva Joel Qwiberg till Hammarby?

– Jag ska nog akta mig för att kommentera vilka spelare som är mer intressanta än andra. Men det är klart att i och med att han spelar i BP så har vi sett honom ett antal gånger. Han har gjort det bra och haft en bra utveckling, i synnerhet senaste året. Det är klart att det är en spännade spelare.

Vänsterbackspositionen är något som Hammarby tittar på, speciellt då lånet Mario Musa lämnat.

– Nu bröt vi med Mario vilket innebär att vi rent numerärt har tre ytterbackar i truppen. Även om vi har andra spelare som kan spela på den position också är det klart att vi har en truppsituation där vi behöver kolla vad det finns för ytterbackar både i Sverige och utlandet, säger Mikael Hjelmberg till Fotbolltransfers.com.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Jakob Celik
jakob.celik@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus