Fotbolltransfers.com - Gentrit Citaku: "Norrköping känns inte som ett fotbollslag längre"
Foto: Bildbyrån

Gentrit Citaku: "Norrköping känns inte som ett fotbollslag längre"

Publicerad: 2017-05-12 17:30 Superettan

IFK Värnamos nyförvärv Gentrit Citaku riktar kritik mot sin tidigare klubb IFK Norrköping.

I går blev det klart att Gentrit Citaku återvänder till IFK Värnamo. Han lånas in från IFK Norrköping fram till sommaren. Därefter tar Superettanklubben över kontraktet säsongen ut.

I en intervju med Värnamo Nyheter berättar yttermittfältaren att relationen till Norrköping är frostig, och riktar en del kritik mot dem.

– Jag har faktiskt inte snackat med dem. De sköter sina grejer och ska jag vara helt ärlig så bryr jag mig inte. Jag tycker inte att dagens Norrköping är som det var förut. Klubben har blivit en skola. Man ska komma dit, sätta sig och titta ner, liksom. De har förändrats mycket och det känns inte som ett fotbollslag längre, säger han till Värnamo Nyheter.

Citaku medger att han känner sig lite som Zlatan Ibrahimovic i Barcelona.

– Haha ja, det var lite som Zlatan och Guardiola kanske. Nä, inget ont mot honom (Jens Gustafsson, tränare i Norrköping) men jag tycker att de har hanterat saker väldigt konstigt. Inte nödvändigtvis fel, men på ett sätt som jag inte är van vid, säger Citaku till Värnamo Nyheter.

När Värnamos tränare Christian Järdler ringde var det aldrig några tveksamheter från 21-åringen.

– Jag tänkte bara: "självklart". När en tränare ringer upp en så, då är det skillnad, säger Gentrit Citaku till Värnamo Nyheter.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus