Fotbolltransfers.com - Guillermo Molins om utlandet: "Väger speltid före pengar"
Foto: Bildbyrån

Guillermo Molins om utlandet: "Väger speltid före pengar"

Publicerad: 2011-03-24 10:26 Allsvenskan

22-årige mittfältaren Guillermo Molins bekräftar att Malmö FF nobbat bud från FC Köln och Sporting Lissabon och att han sticker utomlands när det känns rätt. Och att speltid är viktigare än pengar.

Malmö FF har flera tongivande spelare som sitter på utgående kontrakt. Agon Mehmeti och Jiloan Hamad är två av dem.

Den tredje är Guillermo Molins. Ännu har 22-åringen inte mottagit ett konkret kontraktsförslag. Men utesluter inte en förlängning.

– Jag resonerar som så att klubben har haft möjlighet att släppa mig och tjäna pengar. De valde att tacka nej till de möjligheterna. Jag har sagt att jag lyssnar på Malmö, mer kan jag inte göra, säger Molins till Svenska Dagbladet.

Molins bekräftar nu vilka spekulationer som funnits substans i.

– Köln och Sporting har varit på riktigt. De har lagt bud på mig. Sen var det två italienska klubbar som jag inte vill namnge eftersom jag tackade nej till dem. Det är av respekt till dem, säger Molins.

Yttermittfältaren stressar inte att komma ut i Europa. Ännu har inte anbuden varit de rätta för Molins - som talar ut om vart han helst hamnar.

– Många vill ta det trygga steget till Holland, och jag är inte främmande för det. Men man ska våga också, man ska inte vara rädd. Det är ett stort steg man ska ta och ens karriär är kort. Personligen väger jag speltid före pengar. Italien har alltid varit mitt drömland men idén i mitt huvud är att den dagen det känns rätt så kommer jag att tacka ja och bli lycklig över det. Så har det inte känts med de bud jag fått hittills, avslutar han.

Fotbolltransfers.com värderar Guillermo Molins till 22,5 miljoner kronor.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com