Fotbolltransfers.com - Mattias Bjärsmyr: "IFK Göteborg måste bestämma sig"
Foto: Bildbyrån

Mattias Bjärsmyr: "IFK Göteborg måste bestämma sig"

Publicerad: 2017-04-20 14:37 Allsvenskan

IFK Göteborgs lagkapten Mattias Bjärsmyr vill förlänga sitt kontrakt - men väntar på svar från ledningen.

Mattias Bjärsmyr, 31, är en av flera nyckelspelare som sitter på ett utgående kontrakt med IFK Göteborg.

Mittbacken berättar för GT att sportchefen Mats Gren förklarat att klubben vill förlänga.

Några förhandlingar har dock inte inletts. Bjärsmyr själv förlänger gärna sin karriär i Blåvitt, men väntar på en del svar.

– Ja, det vill jag. Sedan ska det vara något som är bra. Klubben ska bestämma sig. Dels får jag känna på hur mycket de vill ha mig kvar. Där börjar det. Och dels, vad vill klubben framöver? En satsning eller vill de dra tillbaka lite och satsa på ungdomar? Vill de ha någon som är äldre och som har gjort runt 360 matcher för klubben och kanske bygga laget kring det? Det är många frågor, säger han till GT.

Enligt GT tjänar Bjärsmyr omkring 200 000 kronor i månaden. Blåvitt har under en längre tid haft ekonomiska bekymmer. Han utesluter inte att sänka sin lön.

– Det har jag inte ens funderat på eftersom det inte har varit på tal. Det får man fundera på senare i så fall, säger kaptenen till GT.

31-åringen utesluter inte ett nytt utlandsäventyr.

– Min äldsta unge fyller sex nu och ska börja skolan, så då får det kanske vara ett ställe där det finns internationell skola. Man skulle ha varit 20 år så att man bara hade kunnat skita i allt, haha. Nä, men det är många frågor. Som situation är i Blåvitt också... Klubben måste bestämma sig någonstans, säger Bjärsmyr till GT.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus