Fotbolltransfers.com - IFK Göteborg om anfallsjakten: "Har lagt ner den nu"
Foto: Ludvig Thunman/Bildbyrån

IFK Göteborg om anfallsjakten: "Har lagt ner den nu"

Publicerad: 2017-03-20 17:28 Allsvenskan

En anfallare har länge varit på önskelistan. Men nu har IFK Göteborg gett upp.

I en intervju med GT berättar sportchefen Mats Gren att IFK Göteborg inte längre är aktiva i anfallsjakten.

– Vi har lagt ner den nu. Vi har försökt få in en anfallare men de vi har varit ute efter, antingen har priserna bara stuckit i väg eller så drar de någon annanstans. Vi har tre väldigt bra anfallare - ska vi ta in något ska det förstärka oss. Vi har försökt få in en anfallare men inte lyckats. Då förstärker vi hellre lite runtom kring och fila på systemet. Jag vill inte gå in på specifika namn. Just nu kommer vi inte ta in någon mer. Vi får titta hur det ser ut på våren, säger han till GT.

De sista två veckorna på transferfönstret verkar dock inte bli särskilt hektiska för Mats Gren.

– Nu är vi egentligen klara. Man måste hålla det öppet om det skulle uppstå någon skada. Får vi en skada kan vi agera. Annars kommer vi inte ändra något, säger han till GT.

Gustav Engvall har tidigare bekräftat att det finns en tvist med Blåvitt gällande hans övergång till Bristol City. Det handlar om storleken av anfallarens andel av övergångssumman.

– I hans ögon. Det får stå för honom. Jag vet inte. Vi har haft ett avtal med Gustav och det står precis i avtalet, det är inget som vi gått ifrån. Jag ser inte hur han kan uppfatta det som en tvist. Det får stå för honom. Mer kan jag inte kommentera, säger Mats Gren till GT.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus