Fotbolltransfers.com - Officiellt: Fredrik Stoor lägger skorna på hyllan
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Officiellt: Fredrik Stoor lägger skorna på hyllan

Publicerad: 2017-02-14 16:17 Övriga Sverige

Han har bland annat spelat i Allsvenskan, England och Norge. Nu avslutar Fredrik Stoor karriären.

Fredrik Stoor, 32, bekräftar för Fotbollskanalen att han avrundar sin spelarkarriär.

– Ja, min tid som elitspelare är över, säger han som har haft en karriär fylld med skador. Värst har det varit under de sista åren, säger Stoor till sajten och fortsätter:

– I Danmark (Viborg) hade jag två stora skador. En knäoperation och en fraktur i benet. Det blev nästan bara rehab där innan det blev ett år i superettan med BP. Det är klart att det hade varit roligare att få ett roligare avslut, men det väljer man ju inte själv.

Sista klubben blev IF Brommapojkarna, som ytterbacken tillhörde säsongen 2015.

Stoor hann även representera klubbar som Hammarby, Fulham, Derby, Rosenborg, Vålerengen, Lilleström och Viborg. Dessutom hann 32-åringen göra elva landskamper för Sverige.

– Det känns fantastiskt kul att ha fått representera Sverige, att ha fått göra några matcher i Champions League på riktigt, sånt ser man ju bara på tv, och att ha fått pröva på att spela i Premier League. Även om det inte blev så många matcher var det en fin erfarenhet. Jag är också glad över att ha fått spela i Hammarbys A-lag. Det var drömmen när man var liten och gick på Söderstadion. Sedan, om man ska vara negativ, borde jag ha gjort mer i min karriär, men det är väldigt få förunnat att få göra det saker jag har gjort. Så i det stora hela får jag vara nöjd, säger Stoor till Fotbollskanalen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus