Fotbolltransfers.com - KLART: Ängelholms FF lånar Omid Nazari
Per Ågren.
Foto: Bildbyrån

KLART: Ängelholms FF lånar Omid Nazari

Publicerad: 2011-03-10 10:20 Superettan

Malmö FF bekräftar på sin officiella hemsida att Omid Nazari lånas ut till Ängelholms FF. Mittfältaren kan dock kallas hem inom loppet av 24 timmar.

Malmö FF meddelar på sin officiella hemsida att man nått en överenskommelse med Ängelholms FF om ett lån för den 19-årige mittfältaren Omid Nazari.

– Jättekul för Omid att han får den här chansen för det är en spelare vi ser fortsatt potential i. Det skall bli spännande att följa Omid under året i den här miljön. Att han får spela tävlingsmatcher regelbundet i Superettan ger honom chansen att ta ytterligare steg i sin utveckling. Roligt att höra att unga MFF-spelare har gott renommé. Det visar att vi jobbar rätt när det gäller att utbilda spelare, säger MFF:s sportchef Per Ågren.

– Generellt för de flesta spelare från Malmö FF så är de väldigt bra utbildade och sådana spelare är alltid attraktiva för andra lag att låna. I Omids fall så har han fantastiska egenskaper som teknik, spelförståelse och speed på planen men har också visat goda egenskaper utanför. Jag har inte hittat några svagheter och han kommer att bli användbar på olika positioner för oss, tillägger ÄFF:s tränare Joakim Persson.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus