Fotbolltransfers.com - Jonathan Augustinsson siktar på en startplats
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Jonathan Augustinsson siktar på en startplats

Publicerad: 2017-01-17 10:56 Allsvenskan

Djurgårdens backtalang Jonathan Augustinsson fick fjolåret förstört av skador. Nu är han tillbaka och har stora förväntningar.

Jonathan Augustinsson, 20, värvade från IF Brommapojkarna inför 2016. Men det blev inga allsvenska matcher under debutsäsongen.

En svårläkt lårskada satte stopp för den lovande vänsterbacken. Nu är Augustinsson tillbaka för Djurgårdens IF.

– Jag är fullt återställd och det är riktigt kul att kunna vara med från start i år. Det känns som att det här kan bli riktigt bra, säger han till klubbens officiella hemsida.

Nu vill 20-åringen lägga 2016 bakom sig.

– Det var väldigt struligt och absolut inte det jag ville. Jag kom hit, skadade mig direkt och hade problem med en lårskada nästan hela året. Jag kom ju tillbaka lite mot slutet av säsongen och sedan dess har det känts bra. Så nu är det bara att glömma det förflutna och blicka framåt, säger han till dif.se.

Augustinsson har tydliga förväntningar inför den kommande säsongen.

– Självklart att göra det bra nu på försäsongen och visa vad jag kan. Ta en startplats helt enkelt, säger han till dif.se.

Vänsterbacken tycker att DIF:s trupp är redo för den nya säsongen.

– Vi har ett bra gäng nu. Det har varit ganska mycket rullning på spelare de senaste åren men i år är det bara två nya in. Så vi har ungefär samma trupp som vi avslutade med. Det kanske kommer in någon spelare till men det här är en bra stomme att jobba med, säger Augustinsson till dif.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus