Fotbolltransfers.com - Emil Skogh: "Kände inte att jag riktigt fick chansen i AIK"
Foto: Bildbyrån

Emil Skogh: "Kände inte att jag riktigt fick chansen i AIK"

Publicerad: 2017-01-10 11:21 Superettan

Han slog aldrig igenom i AIK och är nu klar för Örgryte. Emil Skogh är ute efter revansch.

Emil Skogh, 23, öste in mål i division 2 för moderklubben BKV Norrtälje den gångna säsongen.

Nu fortsätter karriären i Superettan med Örgryte IS. Nu har Skogh gjort sin första träning med laget och söker revansch från tiden i AIK.

– Det var jättekul! Jag har sett fram emot det här under hela december. Jag kände inte att jag riktigt fick chansen där (i AIK). Och nu känner jag att jag vill motbevisa dem, säger han till Fotbollskanalen och fortsätter:

– Jag blev delvis uppflyttad när Alex Miller var tränare där. Han gillade mig. Men sedan fick han gå och då tog Andreas Alm över. Han hade en lite annan syn på min position. Då blev det att de lånade ut mig och om de lånar ut spelare brukar de inte ta så väl hand om dem...

Skogh förklarar varför det till slut blev en flytt till Norrtälje.

– BKV var den enda klubben som ville lösa ut mig. Skulle jag gå till en annan utlåningsklubb eller vara kvar i Kongsvinger ville AIK hela tiden förlänga med ett extra år bara för att få pengar för mig, säger han till Fotbollskanalen.

23-åringen hade flera alternativ i vinter, bland annat finska mästarna IFK Mariehamn.

– Superettan känns lite attraktivare än finska ligan. Det här är mer en fotbollsstad. Större klubb, bättre möjligheter. Sedan ska det bli jävligt kul att spela på Ullevi, säger Skogh till Fotbollskanalen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda