Fotbolltransfers.com - Jakob Michelsen: "Därför valde jag Hammarby"
Foto: Niklas Larsson/Bildbyrån

Jakob Michelsen: "Därför valde jag Hammarby"

Publicerad: 2017-01-08 23:11 Allsvenskan

Hammarby nye tränare Jakob Michelsen berättar vad som lockade honom att ersätta Nanne Bergstrand.

Jakob Michelsen har lämnat danska Sönderjyske för allsvenska Hammarby IF.

I en intervju med SportExpressen avslöjar tränaren varför han tog uppdraget.

– Det var väldigt smickrande när Hammarby tog kontakt med mig. Framför allt med tanke på att Hammarbys supportrar är kända i Danmark. Det triggade mig att säga ja till Hammarby, säger Michelsen till tidningen och fortsätter:

– Efter att jag pratat med några människor runtomkring klubben och efter att ha haft möten med representanter från klubben insåg jag att det var ett väldigt intressant projekt och de hade fin plan för klubben. Därför tackade jag ja.

Det talas om att Stockholmsklubbarna inte har tillräckligt med tålamod med sina tränare. Det är ingenting som Michelsen tänker på.

– För mig handlar det om ett Hammarby är ett långtidsprojekt. Det kommer att krävas hårt arbete och det finns inga genvägar i fotbollen. Det spelar ingen roll om det är en liten klubb eller om det kommer in en rik person från Kina, Arabvälden eller USA. Det handlar alltid om långt och hårt jobb. Vi ska lägga grunden för att Hammarby ska bli ett topplag men det kommer inte att ske över en natt, säger han till SportExpressen.

36-åringen har signerat ett treårskontrakt med Hammarby.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus