Fotbolltransfers.com - Citaku utesluter inte Norrköping: "Men ambitionen är att flytta"
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Citaku utesluter inte Norrköping: "Men ambitionen är att flytta"

Publicerad: 2016-12-19 22:15 Allsvenskan

Han vill röra sig för mer speltid, men Gentrit Citaku menar i samma veva att han kan stanna i IFK Norrköping.

Gentrit Citaku, 21, ser ut att lämna IFK Norrköping, men betonar att ingenting är hugget i sten.

Mittfältaren resonerar kring vad det viktigaste är när han väljer var han spelar nästa säsong.

–  Det är omöjligt att säga om jag fortsätter i Norrköping. Först måste jag hitta en klubb som jag anser är bra för mig, sedan eventuellt komma överens med Norrköping om att bryta kontraktet, säger han till Fotbolltransfers.com och fortsätter:

– Det är inte helt omöjligt att jag blir kvar när vi börjar igen i januari, men ambitionen är i alla fall att flytta, att byta klubb för att få spela mer matcher.

Finns det konkreta alternativ?

– Ja, det finns, men jag kan tyvärr inte gå in på namn på klubbar. Men det finns. Det är skönt att man har valmöjligheter och inte bara ett alternativ.

Mittfältaren har varit utlånad till IFK Värnamo, men i och med att tränare Jörgen Petersson inte fortsätter är det inget hett spår.

– Jag har ingen dialog med dem. När jag var där var det Jörgen som styrde det mesta. Hade han varit kvar hade vi säkert pratat lite. Sportchefen Thomas (Lundqvist) är jag inte så nära med att han bara ska ringa mig. Men det skulle vara kul om de ringde, då får man höra vad de har att komma med.

Är du sugen på utlandet?

– Det har varit lite snack om det, men jag har sagt till alla som föreslagit det att jag egentligen inte vill. Om det skulle bli så att bara utlandet finns får man ta det, men helst vill jag stanna i någon av de två högsta ligorna i Sverige och göra bra ifrån mig, säger Gentrit Citaku till Fotbolltransfers.com.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus