Fotbolltransfers.com - "Real Madrid säljer Pepe om han inte skriver nytt kontrakt"
Foto: Bildbyrån

"Real Madrid säljer Pepe om han inte skriver nytt kontrakt"

Publicerad: 2011-03-03 10:59 Spanien

Enligt portugisiska A Bola har Real Madrid lämnat ett sista kontraktsförslag till mittbacken Pepe. Skriver han inte på ny så kommer klubben att sälja honom i sommar.

Real Madrid har ställt ett kontraktsultimatum till Pepe. Han ska ha fått meddelandet att om han inte skriver på en förlängning så kommer han att säljas i sommar. Klubben har lämnat ett sista kontraktsförslag, uppger A Bola.

Förhandlingarna har pågått under en längre tid och Pepe vill öka sin nuvarande lön på 1,8 miljoner euro till 3,8 miljoner euro. Något Real Madrid vägrat gå med på. Det sista förslaget ska nu ligga på 3,5 miljoner euro om året.

28-åringens nuvarande kontrakt går ut efter nästa säsong. Och många storklubbar runtom i Europa följer mittbackens situation väldigt noga och är redo att slå till om förhandlingarna kollapsar helt.

Real Madrid har länge kopplats ihop med Milans brasilianske mittback Thiago Silva och tros försöka värva honom om Pepe försvinner. Även Simon Kjaer pekas nu ut som ett alternativ till portugisen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus