Fotbolltransfers.com - Agenten om Wendt: "Åtta-tio klubbar som hört av sig"
Foto: Bildbyrån

Agenten om Wendt: "Åtta-tio klubbar som hört av sig"

Publicerad: 2011-03-02 15:19 Utlandsproffs

Oscar Wendt placeras av spansk media i Barcelona. Men agenten Niclas Jensen vill inte kommentera vilka klubbar som visat intresse - mer än att meddela att det rör sig om åtta-tio stycken.

Oscar Wendt kommer att lämna FC Köpenhamn i sommar. Det står redan klart. Och redan nu har han rätt att börja förhandla med andra klubbar då mindre än sex månader återstår av hans kontrakt.

Senast idag kom rapporter från spanska El Mundo Deportivo att Barcelona följer vänsterbacken.

– Jag kommer inte att kommentera några specifika klubbar, säger agenten Niclas Jensen till fotbollskanalen.se.

Men intresset för Wendt är mycket stort. Det bekräftar agenten.

– Väldigt många klubbar har hört av sig, måste jag säga. Det är runt åtta-tio klubbar – men då är ju vissa mer intresserade än andra, säger Jensen och fortsätter:

– Med vissa klubbar är intresset väldigt starkt och med de klubbarna har vi kommit lite längre. Det är fotboll så mycket kan hända, en dag kan allt vara avslutat – och nästa dag kan allt falla i bitar. Oscar vill att hans framtid ska vara klar så snart som möjligt.

Vad gäller det påstådda intresset från Barcelona är det givetvis glädjande men inget alternativ som Wendt och agenten föredrar.

– Det är inte det vi siktar på, och det vet Oscar också. Det är klart att det är smickrande att nämnas i samma mening som Barcelona, men han är snart nog att förstå att det kanske inte är rätt steg just nu.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus