Fotbolltransfers.com - Jiloan Hamad närmar sig flytt - öppen för Malmö FF
Foto: Bildbyrån

Jiloan Hamad närmar sig flytt - öppen för Malmö FF

Publicerad: 2016-12-12 13:45 Allsvenskan

Hoffenheims svenske yttermittfältare Jiloan Hamad kommer troligen röra på sig i januari. Han håller dörren öppen för Malmö FF.

Jiloan Hamad, 26, har haft stora problem att få regelbunden speltid i Bundesliga.

Det mesta tyder på att yttermittfältaren lämnar Hoffenheim när transferfönstret öppnar i januari. Det berättar han för Kvällsposten.

– Jag har kommit överens med klubben och jag lämnar i januari. Det ser bra ut. Jag tror att jag kommer hitta något bra där jag kan visa upp mig och ta igen den tid som jag på något sätt förlorat, säger Hamad till tidningen.

Hamad betonar är speltid är viktigast när han byter klubb. En flytt tillbaka till svenska mästarna Malmö FF är inte uteslutet på något vis.

– MFF är MFF. Där kan jag kanske få min trygghet. Samtidigt har Malmö ett bra lag. Det hade varit kul och spännande, en utmaning. Jag tror att 2017 blir ett fint år för Malmö. Jag har lite kontakt med Daniel och vi vet var vi har varandra. Självklart håller jag alltid dörren öppen för Malmö, säger Hamad till Kvällsposten.

26-åringen förklarar dock att det finns intresse från flera olika ligor.

– Vi har fått kontakt med många klubbar. Det är snack i Italien, Spanien och Belgien bland annat. Det är två klubbar i Holland som är intresserade och några i tyska andraligan. Det handlar kanske främst om ett kontrakt från januari fram till sommaren. Klubbar behöver förstärkning men kanske inte har ekonomin till att värva mig på ett långt kontrakt. Det hade varit perfekt för mig att spela sex månader, visa upp mig och göra bra ifrån mig. Då blir det mycket enklare till sommaren att hitta något ännu bättre, säger Hamad till Kvällsposten.

Hamads kontrakt med Hoffenheim löper ut efter den här säsongen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus