Fotbolltransfers.com - Gentrit Citaku: "Intresse från Allsvenskan och Superettan"
Foto: Peter Holgersson/Bildbyrån

Gentrit Citaku: "Intresse från Allsvenskan och Superettan"

Publicerad: 2016-11-28 23:20 Allsvenskan

Gentrit Citaku fortsätter med all sannolikhet inte i IFK Norrköping, men vill stanna i Sverige och lämna avtryck.

IFK Norrköping och Gentrit Citaku, 21, är överens om att gå skilda vägar. Mittfältaren berättar i dag att det knappast saknas intresse för honom.

– Jag har sagt att jag vill undvika utlandet just nu eftersom jag känner att jag inte är klar i Sverige. Det finns intresse från de två högsta serierna i landet, säger han till Fotbolltransfers.com.

Vad är status?

– Det är klubbar som har hört av sig, men jag tar det ganska lugnt. Jag måste först komma överens med IFK om själva avtalet. Det är inte brutet än. Båda parter är överens om vad vi vill, men lite smågrejer måste fixas och det ska ju mycket till för att jag ska bli kvar.

Mittfältaren har varit utlånad till IFK Värnamo och utesluter inte en återkomst.

– Man ska aldrig säga aldrig. De har ingen tränare just nu, så vi får först se vem det blir. Hör de av sig igen så får vi se. Varför inte?

Vad blir viktigast när du väljer nästa klubbadress?

– Det är att komma till rätt miljö där jag känner att får spela och utvecklas. Den pusselbiten hade jag på plats när jag gick till Värnamo. Jag kände skillnaden, hur jag utvecklades, när jag fick kontinuerlig speltid, säger Gentrit Citaku till Fotbolltransfers.com.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus