Fotbolltransfers.com - Officiellt: Stojan Lukic till Örgryte IS
Foto: Bildbyrån

Officiellt: Stojan Lukic till Örgryte IS

Publicerad: 2016-11-27 16:17 Superettan

Stojan Lukic följer inte med Halmstads BK till Allsvenskan. Målvakten flyttar istället till Örgryte IS.

Halmstads BK meddelar på sin officiella hemsida att Stojan Lukic, 36, lämnar för spel i Örgryte IS - som erbjöd ett längre kontrakt.

– Självklart har vi diskuterat en fortsättning inom HBK. Allt från ett ettårskontrakt som spelare till att få in honom på tränar- och ledarsidan, säger HBK:s tränare Janne Jönsson till hemsidan och fortsätter:

– Stojan hade ett för stort spelsug för att tacka nej till det tvåårskontrakt som ÖIS erbjöd honom. Även om han kommer att saknas så är vi inte oroliga tack vare en stark bas där två av våra tre målvakter stannar i klubben.

Lukic berättar i Kvällsposten om sitt val att flytta till ÖIS.

– Det känns fantastiskt bra. Redan när Marcus Lantz (Örgrytes tränare) ringde mig och berättade hur han jobbar och han ser på mig så klickade vi direkt. Jag kommer till en anrik förening med mycket tradition och som jag ser det en fantastiskt bra tränare med en tydlig spelidé, säger han till tidningen.

Kontraktet sträcker sig över två plus ett år. HBK erbjöd en kombinerad roll som spelare och målvaktstränare.

– Jag var inte intresserad av det Janne (Jönsson, HBK:s tränare) erbjöd mig. Det var inte det vi hade pratat om från början. Det kändes klockrent när Lantz ringde, säger Lukic till Kvällsposten.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus