Fotbolltransfers.com - Brwa Nouri: "Allt skenade förbi"
Foto: Joel Marklund/Bildbyrån

Brwa Nouri: "Allt skenade förbi"

Publicerad: 2016-11-24 11:39 Allsvenskan

Det blev ingen flytt till Djurgården, men Brwa Nouri ser helt enkelt fram emot fler säsonger i Östersund.

Den senaste tiden har det talats om en övergång till Djurgårdens IF för Brwa Nouri.

Men mittfältaren kritade i går på ett nytt tvåårskontrakt med Östersunds FK och berättar för Sportbladet hur tankarna går.

– Jag lyssnade på andra alternativ från bra klubbar, men ärligt talat vill jag inte gå ner mig fotbollsmässigt. Vi spelar den absolut bästa fotbollen i Sverige och det kommer ge resultat framöver. Det är bara en tidsfråga, säger Nouri.

Han hyllar tränare Graham Potter och menar att även om Östersund som stad inte är särskilt attraktiv är klubben speciell.

– ÖFK är inte som ett företag som bara vill generera pengar och tjäna pengar. Allt blir inte bara siffror. Det är humant. Med tanke på vad jag har varit med om i livet är det extremt viktigt för mig att det känns bra i själen, säger Nouri till Sportbladet.

När det gäller Djurgården menar mittfältaren att han inte vill prata för mycket, av respekt för Stockholmsklubben och för situationen.

– Precis som flera andra klubbar tog Djurgården kontakt med mig personligen och via min agent. Vi pratade och hade långt gångna samtal. Sedan så… Skenade allt förbi. Det har du ju både läst och skrivit om, säger Nouri till Sportbladet.

Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus