Fotbolltransfers.com - ÖSK erbjöd Lushtaku kontrakt - kan hamna hos konkurrent
Foto: Bildbyrån

ÖSK erbjöd Lushtaku kontrakt - kan hamna hos konkurrent

Publicerad: 2011-02-24 10:10 Allsvenskan

Örebro SK jagar främst Paulinho och Valdet Rama i sin jakt på anfallare. Nu avslöjar Kushtrim Lushtaku att han fick ett kontraktsförslag som sedan drogs tillbaka. Nu kan han istället hamna hos en konkurrent.

Först tränade han med Kalmar FF - men det blev inget kontrakt. Sedan reste Kushtrim Lushtaku från 1860 München uppåt i landet och testade med Örebro SK.

Vad som framkommit i media var det aldrig aktuellt att skriva kontrakt med 21-åringen då ÖSK gått vidare med Paulinho och Valdet Rama i sin jakt på en anfallare. Men nu avslöjar Lushtaku vad som hände.

– Först blev jag erbjuden ett kontrakt, men sen behövde de mer tid och kunde inte förklara varför, säger Lushtaku till SvartVitt på SvenskaFans.

Lushtaku imponerade under provspel. Han gjorde mål, assist och fixade straff när han fick chansen i match. Men föll helt enkelt bort när två andra spelare blev mer intressanta för ÖSK.

– Min agent blev väldigt arg över att ÖSK förhalade, jag hade ju visat dem allt som man kunde kräva.

Han förklarar hur gärna han ville spela för ÖSK och att han trivdes väldigt bra med spelarna och sättet laget spelar på. Men istället kan han hamna hos en seriekonkurrent.

– Det stämmer, men jag kan inte säga vilken klubb det handlar om för än det är klart. Hoppas du förstår, avslutar Lushtaku.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda