Fotbolltransfers.com - Elfsborg förlänger med Keene, Hult och Hiljemark
Foto: Bildbyrån

Elfsborg förlänger med Keene, Hult och Hiljemark

Publicerad: 2011-02-19 10:40 Allsvenskan

Trion James Keene, Oscar Hiljemark och Niklas Hult har alla förlängt sina kontrakt med IF Elfsborg över säsongen 2014.

IF Elfsborg meddelar på sin officiella hemsida att trion James Keene, Oscar Hiljemark och Niklas Hult skrivit på varsitt fyraårskontrakt.

– Det känns väldigt bra att vi har lyckats med att förlänga avtalen med en viktig trio för vår fortsatta satsning på att tillhöra toppen i svensk fotboll. Niklas och Oscar som unga fina spelare som kommer att fortsätta utvecklas till allsvenska profiler, och James, som redan är en profil och som fortfarande har sina bästa år framför sig, säger klubbchef Stefan Andreasson.

James Keene kom till klubben från GAIS 2007 och skrev då på ett femårskontrakt. Nu förlängs det alltså med ytterligare tre år.

– Jag är väldigt glad över det nya kontraktet. Elfsborg är en fantastisk klubb att spela i och jag har haft en mycket bra tid här med kval till Champions League, Europa League och medalj i allsvenskan. Det enda jag saknar är guld och det är målet den här säsongen. Jag vill vinna guld och klubben har samma ambition, något de också visat genom spelarna de plockat hit, säger Keene.

Niklas Hult gör sin tredje säsong med Elfsborg.

– Det känns underbart. Jag trivs oerhört bra i klubben och det var aldrig någon tvekan om att jag skulle förlänga. Elfsborg som klubb är både professionell och familjär, det tog inte många dagar innan man kände sig hemma, säger Hult.

För Oscar Hiljemark kom debuten så sent som i höstas. Dessutom har han spelat till sig en plats i U21-landslaget.

– Det är kul att det flyter på, men man ska aldrig bli nöjd utan får ta det som inspiration. Man blir taggad på att köra på helt enkelt. Det känns jättebra med förlängningen till 2014, nu vet man vad som gäller så nu är det bara att borra ner huvudet och köra på, säger Hiljemark.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus