Fotbolltransfers.com - Höie om konkurrensen med Isaksson – och framtiden
Foto: Josefine Loftenius/Bildbyrån

Höie om konkurrensen med Isaksson – och framtiden

Publicerad: 2016-08-26 22:55 Allsvenskan

Andreas Isaksson är Sveriges kanske bäste målvakt och framtiden är oviss, medger Kenneth Höie i dag.

Kenneth Höie, 36, sitter på utgående kontrakt med Djurgårdens IF, som den här sommaren plockat in Andreas Isaksson mellan stolparna.

Den norske målvakten gör ingen hemlighet av att konkurrensen därmed är tuff, men talar hellre om vilken fin rekrytering klubben gjort.

– Det är en jättebra värvning av Djurgården. Det är Sveriges kanske bästa målvakt, så det är klart att det är en jätteduktig konkurrent, säger Höie till Fotbolltransfers.com.

Hur mycket påverkar hans ankomst ditt beslut om framtiden?

– Jag vet inte så mycket mer än att kontraktet går ut efter säsongen och att vi får ta en värdering då vad som händer. Vi får se. Jag kör på kontraktstiden ut så får vi se vad som händer. Vi har inte börjat föra några diskussioner.

Målvakten menar att han inte känner till något intresse från andra klubbar, men att det heller inte är något han fokuserar på.

Därefter resonerar han kring säsongen i sin helhet.

– Vi har inte presterat tillräckligt bra och ligger för lågt i tabellen, men nu har vi fått in lite nya spelare här i sommarfönstret. Då har vi spelat bättre på sistone. Det gäller att jobba på så ska vi ta oss ur svackan och avsluta säsongen på bästa möjliga sätt. Men vi kan inte vara nöjda så här långt, absolut inte.

Finns det någon av de nya spelarna som imponerat på dig lite extra?

– Det är flera bra spelare som kommit in. Vi har Isaksson, Magnus Eriksson och flera. Kebba Ceesay har kommit tillbaka efter fyra år i Polen. Vi har många bra spelare och en trupp som ska vara tillräckligt bra för att klättra i Allsvenskan.

Och dina intryck av nye tränaren Mark Dempsey?

– Engagerad, och väldigt rak och tydlig med hur han vill spela. Han kom in med jättebra energi. Det jag har hört från Norge, där han varit en sväng, är också positivt. Jag har absolut fått ett gott intryck av Mark Dempsey, säger Kenneth Höie.

ARTIKELN PRESENTERAS AV:
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ
HAJPADE ODDS!
Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus