Fotbolltransfers.com - Djurgården presenterar Kebba Ceesay
Foto: Bildbyrån

Djurgården presenterar Kebba Ceesay

Publicerad: 2016-07-20 11:24 Allsvenskan

Lech Poznan har redan bekräftat övergången. Men nu har Djurgårdens IF presenterat Kebba Ceesay.

Djurgårdens IF skriver på sin officiella hemsida att mittbacken Kebba Ceesay, 28, återvänder från polska Lech Poznan. Kontraktet sträcker sig över säsongen 2018.

– Vi får tillbaka en djurgårdare som varit ute i Europa och som har flera bra fotbollsår framför sig. Kebba kommer hem med nya erfarenheter från tiden i Polen som vi kommer att få stor nytta av. Det är en allround-spelare med en fantastisk snabbhet, en modern back. Han har ett stort Djurgårdshjärta och har varit väldigt klar med att han vill hem till Djurgården och hjälpa laget att ta sig ut i Europa, säger sportchefen Bosse Andersson till dif.se.

Kebba Ceesay är nöjd över att återvända till Djurgården.

– Jag har varit i Polen i fyra år och har följt Djurgården under tiden, tanken att jag med tiden ska komma tillbaka till laget har alltid funnits. Nu stämde timingen och det känns jättekul, jag har längtat tillbaka till Stockholm och Djurgården, säger han till dif.se och fortsätter:

– Jag har spelat i ett lag som varje år slåss om guldet i ligan, vi har varit topp två i flera år och jag har jag spelat en hel del Europamatcher. Så det är klart att jag kommer hem med massor av nya erfarenheter jämfört med när jag lämnade Djurgården. Nu vill jag komma hem och betala tillbaka och bidra med det jag kan till Djurgården.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus