Fotbolltransfers.com - Davor Blazevic: "Fokus på att hitta en klubb"
Foto: Simon Hastegård/Bildbyrån

Davor Blazevic: "Fokus på att hitta en klubb"

Publicerad: 2016-07-15 00:10 Övriga Sverige

Davor Blazevic hamnade inte i Jönköpings Södra, har tränat med Syrianska - och berättar för Fotbolltransfers.com om tankarna kring fönstret.

I maj fick både Davor Blazevic, 23, och Jönköpings Södra IF besked om att han inte får dispens för att spela för klubben.

Målvakten har varit klubblös sedan han lämnade IF Brommapojkarna i vintras och medger för Fotbolltransfers.com att han har saknat känslan av att tillhöra ett lag.

– Självklart har det känts frustrerande. Det är speciellt att varje morgon gå och träffa sina lagkamrater. Jag har tränat ganska många gånger med BP under tiden, men det är inte samma sak, säger Blazevic och utvecklar:

– Att bygga upp under veckan och spela match på helgen försvinner. Man har heller inte samma krav på sig själv och på andra. Så det är klart att det har varit jobbigt och en ovanlig situation. Förhoppningsvis kan man ta sig igenom den och lära sig något.

Han gör heller ingen hemlighet av att det här fönstret, som öppnar i morgon, är väldigt viktigt för honom.

– Full fokus ligger på att hitta en klubb. Hur det blir vet jag inte än, men det är ambitionen och målsättningen, att det ska lösa sig på ett eller annat sätt i detta fönster, säger Blazevic till Fotbolltransfers.com.

Finns det något konkret?

– Nej. Jag har varit och tränat för Syrianska FC, men inte mer än så. Sedan får vi se vad som händer.

Kan det bli SFC?

– Det är absolut inte omöjligt. Det är här jag har varit på sistone. På något sätt ska det lösa sig. Hela min vardag har kretsat kring de tre, fyra veckorna som kommer nu. Det är då det ska avgöras, så jag har satsat på att vara i så bra form som möjligt om det blir skarpt läge.

En flytt till J-Södra finns dock inte på tapeten i dagsläget.

– Jag har inte pratat något med dem. Det var synd att det inte blev någonting och jag var väldigt besviken en lång tid efter det. Men nu har de haft en spansk målvakt som tränat med dem länge, och jag har som sagt inte hört något från dem.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Nemrud Kurt
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus