Fotbolltransfers.com - Skadan sätter krokben för supertalangens karriär
Foto: Bildbyrån

Skadan sätter krokben för supertalangens karriär

Publicerad: 2011-02-01 12:19 Superettan

Landskronas underbarn Niklas Nielsen tvingas till en ny och tung operation efter hans mardrömslika korsbandsskada förra säsongen. Talangen som BoIS hoppats ska bli deras nästa export är inte tillbaka förrän tidigast till hösten.

Skademardrömmen tar aldrig slut för Landskrona BoIS supertalang Niklas Nielsen, korsbandsskadan från 2010 har inte läkt.

18-åringen tog Superettan med storm redan 2009 och ryktena började att surra, men nu plågas han av en svårläkt skada och ny operation.

– Det har inte läkt för Niklas, så det blir en ny operation i februari, det är hemskt tråkigt. Sedan tar det ett halvår i alla fall innan han är tillbaka, så i augusti eller september kanske om allt stämmer, säger BoIS sportchef Mats Aronsson till fotbolltransfers.com.

Nielsen slog igenom i BoIS redan som 16-åring, sedan dess har han vunnit hemmafansens hjärtan och fått klubben att drömma om en ny superstjärna. Men vägen tillbaka för unge Nielsen ser ut att bli grymt lång.

– Allting är verkligen jättesynd, detta är Niklas andra säsong som han kommer att gå skadad och få kämpa för att komma tillbaka, säger Aronsson.

Man hade hoppats och trott att pojklandslagsspelaren skulle vara tillbaka inför säsongen 2011, och då blomma fullständigt och bli lite av ett nyförvärv. Men för Nielsen väntar ett tufft år på läktaren när kompisarna jagar en allsvensk plats.

– Niklas har som bekant opererats för sitt korsband en gång tidigare, men det gick inte så bra och nu får man göra om hela proceduren, säger Aronsson.

Nicklas Nielsen har kontrakt med Landskrona BoIS till 2012 och värderas av fotbolltransfers.com till 1 miljon kronor.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com