Fotbolltransfers.com - Flera allsvenska bud på Issam Jebali
Foto: Bildbyrån

Flera allsvenska bud på Issam Jebali

Publicerad: 2016-06-19 18:58 Superettan

IFK Göteborg, IF Elfsborg och Malmö FF är några av klubbarna som visar intresse för IFK Värnamos stjärna Issam Jebali.

Det är ingen hemlighet att IFK Göteborg scoutat den tunisiske mittfältaren Issam Jebali. Nyligen bekräftade IFK Värnamo att intresset är stort.

– Det finns ett stort intresse för honom, det vet vi. Det är som det är. Vi vet ju om att han potential att gå vidare, sa tränaren Jörgen Petersson till Fotbolltransfers.com.

Nu skriver Värnamo Nyheter att Blåvitt och IF Elfsborg lagt bud på Jebali samt att Malmö FF kan lägga ett inom kort. Intresset är dock ännu större.

– Alla klubbar utom AIK och Norrköping har varit i kontakt med min rådgivare. Det är en skön känsla, men det är ingen överraskning. Jag har vetat om hela tiden hur långt jag har kunnat gå. Mitt liv förändras inte för detta, säger Jebali till Värnamo Nyheter.

24-åringen vet inte vart det lutar i dagsläget.

– Det viktiga är inte om Göteborg är en större klubb än Elfsborg eller Malmö. Jag ska hitta ett lag där jag känner att jag kan prestera bra. Om jag presterar bra i allsvenskan så kan Värnamo säga det till spelare de vill ha och det är bra för Värnamo. Det här är en bra möjlighet för både mig, min familj och för klubben, säger Jebali till Värnamo Nyheter.

Jebalis kontrakt med Värnamo löper ut efter säsongen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda