Fotbolltransfers.com - Sundsvall vill sälja Corr-Nyang och ersätta med Denis Santos
Aziz Corr-Nyang till salu.
Foto: Bildbyrån

Sundsvall vill sälja Corr-Nyang och ersätta med Denis Santos

Publicerad: 2011-01-28 10:12 Superettan

Den provspelande brasilianaren Denis Santos, 25, har imponerat på GIF Sundsvall - som nu vill värva anfallaren. Samtidigt försöker man göra sig av med Aziz Corr-Nyang.

Denis Santos har varit och tränat med GIF Sundsvall sedan 18 januari. Nu har klubben sett tillräckligt av den brasilianske anfallaren och är redo att slå till.

– Han är en väldigt intressant spelare som vi gärna vill behålla kvar i klubben. Vi vill hitta en lösning med honom och kommer ha en dialog, säger sportchefen Cain Dotson till Dagbladet.

Samtidigt bekräftar sportchefen att en annan anfallare - Aziz Corr-Nyang inte har för avsikt att stanna i Sundsvall.

– Just nu finns inte de planerna, nej. Han tränar på egen hand i Stockholm för tillfället, men samtidigt får det inte gå för lång tid heller utan då får vi ta upp honom igen, säger Dotson till Sundsvalls Tidning.

Klubben försöker nu sälja anfallaren som kom från Assyriska FF.

– Ja, det får man nog säga att vi gör, säger Dotson.

Patrik Rikama, den andre provspelaren från Finland, har skadat sig och kör rehab. För att sedan fortsätta träna med laget. Men enligt Cain Dotson ser det ljust ut för ytterbacken.

– Vi hade ganska torrt på fötterna redan innan han kom hit och väl här så har han bara förstärkt intrycken. Han passar också väldigt väl in karaktärsmässigt i gruppen.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda