Fotbolltransfers.com - Sonny Karlsson lämnar AEL Kalloni
FOTBOLLTRANSFERS.COM AVSLÖJAR
Foto: Linnea Rheborg/Bildbyrån

Sonny Karlsson lämnar AEL Kalloni

Publicerad: 2016-05-12 21:40 Utlandsproffs

Efter en halv säsong i grekiska AEL Kalloni är Sonny Karlsson på jakt efter en ny klubb. "Det finns intresse i Europa och Asien", säger anfallaren till Fotbolltransfers.com.

I januari bröt han med Superettanklubben Syrianska FC och flyttade till Grekland. Men Sonny Karlsson, 27, följer inte med AEL Kalloni till andraligan.

– Nej, jag lämnar nu när mitt kontrakt löper ut. Det har varit väldigt inspirerande att spela mot storlag och detta har varit en bra erfarenhet för mig. Men det har inte alltid varit en dans på röda rosor. Det har gått upp och ner. Jag fick spela mycket i början men efter ett tränarbyte minskade speltiden, säger Karlsson till Fotbolltransfers.com.

Nu är Sonny Karlsson på jakt efter en ny klubb.

– Jag har varit hemma i Göteborg i två veckor nu, men jag hoppas kunna stanna utomlands. Det finns intresse både i Europa och Asien. Min agent Damon Wilson håller i trådarna, säger anfallaren.

– Jag känner ingen stress, det får ta den tid det tar, fortsätter Sonny Karlsson.

Det blev totalt åtta matcher i grekiska högstaligan den här säsongen, varav två från start. 27-åringen gjorde även 90 minuter i grekiska cupen.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Ninib Staifo
ninib.staifo@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus