Fotbolltransfers.com - Markkanen om relationen med Zidane: "Han försökte hjälpa mig"
Foto: Bildbyrån

Markkanen om relationen med Zidane: "Han försökte hjälpa mig"

Publicerad: 2016-05-05 00:09 Allsvenskan

Eero Markkanen berättar om sin tid i Real Madrid Castilla och tränaren Zinedine Zidane.

Zinedine Zidane gör succé i Real Madrid. Han har tagit laget till Champions League-final och kan fortfarande vinna ligan.

Under sin tid i Castilla hade han finske anfallaren Eero Markkanen, som återvänt till AIK. I en intervju med viasatsport.se berättar Markkanen om Zidane.

– Han vet vad han vill att hans lag ska göra. Han är väldigt vänlig mot alla spelare och har enskilda samtal med spelarna ofta, speciellt med mig då jag hade svårigheter att anpassa mig till Spanien. Han försökte hjälpa mig. Överlag är han en bra tränare och han kommer bara bli bättre, säger han till viasatsport.se.

– Vi hade en bra relation och vi hade många enskilda samtal. Han hjälpte mig mycket och vi brukade träna separat, bara jag och han. På våra lediga dagar kom jag in och tränade avslut med honom. Han brukade slå crossbollar till mig och jag tränade på mina dribblingar, fortsätter Markkanen.

AIK-spelaren betonar att Zidane har tydliga idéer och fokuserar mycket på detaljer.

– Folk respekterade honom. När han klev in i rummet blev det tyst. Jag minns en match när vi krossade vårt motstånd med 4-1. De var chanslösa. Ändå skrek han på oss i omklädningsrummet efter matchen. Han var inte nöjd. Jag vet inte varför, säger Markkanen till viasatsport.se.

ARTIKELN PRESENTERAS AV: 
 
KLICKA HÄR FÖR ATT FÅ DIN
EXKLUSIVA BONUS!
Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus