Fotbolltransfers.com - Vasalund nobbar AIK:s bud på Alexander Milosevic
Jens Andersson.
Foto: Bildbyrån

Vasalund nobbar AIK:s bud på Alexander Milosevic

Publicerad: 2011-01-24 16:00 Allsvenskan

AIK vill värva unge mittbacken Alexander Milosevic och har lagt ett bud på honom, men Vasalund nobbar Solnaklubben. Något som irriterar AIK:s sportchef.

– Det här är en uppenbart intressant spelare vi vill ha. Vasalund har fått ett mer än rimligt bud. Vi har erbjudit stora pengar - sett till att det är en division I-spelare det handlar om, säger sportchefen Jens Andersson till FotbollDirekt.se och fortsätter:

– Det bud vi lämnat till Vasalund är bra mycket större än vad vi någon gång bjudit för en spelare i från division I. Det här sänder märkliga signaler i svensk fotboll när det blir för dyrt att till och med göra en transfer från division I.

AIK:s sportchef Jens Andersson beklagar sig över att Vasalund nobbat budet på Alexander Milosevic.

Han anser att de allsvenska klubbarna kan komma att tvingas hämta spelare från utlandet istället för lägre divisioner i Sverige. Och att unga spelare inte får chansen.

– Det här känns fel. Vasalunds agerande gör att kontentan blir att svenska klubbar i större utsträckning kommer att tvingas köpa spelare från utlandet. Det är på sikt en fara för svensk fotboll när vi har sagt att unga talanger i större utsträckning ska släppas fram, säger Andersson till FotbollDirekt.se.

För AIK:s del är det Milosevic nu avskriven.

SCROLLA NED FÖR ATT
LÄSA NÄSTA NYHET

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com