Fotbolltransfers.com - Officiellt: Eric Jernberg till Carlstad United
Foto: Johanna Lundberg/Bildbyrån

Officiellt: Eric Jernberg till Carlstad United

Publicerad: 2016-04-01 09:54 Division 1

Han tog nyligen en timeout. Men nu har Eric Jernberg kritat på för Carlstad United. I första taget ska han vara en tränarresurs.

Efter en fin säsong i Degerfors IF har Eric Jernberg dragits med skador i vinter. Därför valde han att ta en paus inför den nya säsongen.

Men nu skriver Värmlands Folkblad att mittfältaren hann skriva på för Carlstad United innan transferfönstret stängde. I första hand ska han hjälpa till som tränarresurs.

– Vi har pratat med Eric sedan november och försökt få honom att spela i United. När jag blev assisterande tränare frågade jag om Eric ville vara med att hjälpa till runt laget och det var han sugen på, säger Tobias Johansson, assisterande tränare och medlem i klubbens sportgrupp, till VF.

Eric Jernberg är dock även registrerad som spelare.

– Det har med försäkringar och annat att göra. Han kommer att kunna träna med laget så mycket han vill och kör sin rehab hos oss. Sen får vi se vad som händer, säger Johansson till VF.

Division 1-klubben hoppas dock att Eric Jernberg spelar senare under säsongen, när han är kvitt sina skadeproblem.

– Skulle han bli bra i fötterna och vill spela för oss så vore det fantastiskt, en drömförstärkning. Men det är helt upp till Eric, vi får skynda långsamt och se om han kommer att kunna spela över huvud taget, säger Johansson till VF.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Nästa artikel (scrolla ner)

Sista artikeln

Inga fler artiklar att ladda