Fotbolltransfers.com - Persson och Skoog nya tränare i Ängelholms FF
Joakim Persson.
Foto: Bildbyrån

Persson och Skoog nya tränare i Ängelholms FF

Publicerad: 2011-01-20 09:47 Superettan

Det blir Joakim Persson och Christoffer Skoog som tar över Ängelholms FF efter Roar Hansen. Duon har ett delat huvudansvar.

Ängelholms FF har hittat ersättarna till Roar Hansen. Nya tränare är tidigare Landskrona-spelaren Joakim Persson och tidigare assistenten i ÄFF Christoffer Skoog.

– Det här är två killar som vi tror kommer att komplettera varandra perfekt. Vi tycker detta känns som en jättebra lösning och ser stora fördelar med den, säger ordförande Mats Johansson till Helsingborgs Dagblad.

– Christoffer har både varit spelare och tränare hos oss och känner till föreningen och spelarna i A-truppen väl. Joakim är visserligen ny som tränare men har ju samlat på sig massvis med erfarenheter från sina år som spelare på toppnivå, fortsätter han.

Men något exakt datum för när duon börjar jobbet är idag inte klart. ÄFF är som bekant i fejd med Östers IF om Roar Hansen - vars uppsägningstid med den tidigare klubben går ut 1 juni och kräver ersättning för att släppa honom redan nu.

– Förhoppningsvis kan våra nya tränare få börja jobba med laget så fort som möjligt, säger Mats Johansson.

Ena hälften av duon Joakim Persson är väldigt angelägen att få komma igång så fort som möjligt.

– Självklart ska det bli spännande, men samtidigt är det viktigt att vara ödmjuk med tanke på det fantastiska jobb som Roar gjort i klubben, säger han.

Fotbolltransfers.com
info@fotbolltransfers.com
Kommentarer skapas med Disqus